When you see it

 
 
 
 

2013-04-26

Hejsan bloggvänner! Här sitter jag med en sovande papegoja på axeln och kom att tänka på uppdateringen av bloggen! 
Förutom att lugna tidigare nämnda fågel med att säga något då och då (han vaknar av tystnad), sitter jag just nu och läser andra mäniskors bloggar, och lyssnar på bra musik. 
Har känt på senaste tiden att jag mer och mer slutat vara migsjälv och börjat anpassa mig efter andras humor, musik, och egenskaper. Något jag märkte när jag var i Amsterdam, och tvingades vara mig igen. Att vara utanför sin comfortzone gör ju det med en. 
Så ska lägga denna helg på att slappna av. En konstlad Astrid är inte till glädje för någon.
Tyvärr kan jag inte undkomma plugget, men ska försöka organisera min helg bästa möjliga. 
 
 
Hade Amsterdambilder att visa er, men min mobil har blivit stulen. 
Vi höresss!
 
 
 
 
 
 

Purple label on her back, put that tab, it's light blue, she take it straight to her head

Ihihihi äntligenn lite avslappnad. Klar med CAE och jag hoppas det inte gick allt för fel. Inget omedelbart plugg. Men börjar må illa, har vart så stressad, LOL och jag som vill äta asiatisk biff ikväll som mamma skulle laga (läs mikrovåg+frysta färdigrätter). 
 
Åker till Amsterdam i natt förresten! Så måste stanna inne ikväll, och lägga mig tidigt. Och packa ja!
Det lööööser sig. 
 
Tänker förresten skriva ett långt inlägg om London sen, men det får bli senare. Bjussar på lite bilder 
från senaste besöket istället helt enkelt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visst ser jag helt jävla överlycklig ut över att få vara med på bild. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skoja for fuck sake ta inte saker så allvarligt!!!! Har kalaskul!!!!!
 

-

jag kom in

Now these thoughts are haunting me, of how complete I used to be, and in these times that we're apart, I'll hear this song that breaks my heart.

Uh mitt liv är fyllt med rädslor just nu. Rädslan att inte hinna med alla inlämningar. Rädslan att inte få tilräckliga betyg. Rädslan att inte brevet från SSL dunsar ner i brevlådan innan fredag. Rädslan att fucka up cambridgetestet på lördag. Rädslan att inte få några vänner om jag hamnar i London. Rädslan att få hepatit A från frysta bär. Rädslan att jag tappat bort allt viktigt. Rädslan att ha glömt något. Rädslan att mamma ska hinna äta upp all choklad innan hon kommer ihåg att jag är hemma. Rädslan att vara korkad. Rädslan att rodna. Rädslan att inte vara bra på något, att inte vara ambitiös. Rädslan att bara somna till musik på mitt rum och inte vakna på väldigt väldigt länge. 
 
 
 
 
Kommer sluta vara så konstig nästa vecka, då kommer allt vara mycket klarare. Och jag kommer vara i Amsterdam.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Den drömmen som aldrig besannats, som dröm var den vacker att få - för den som ur Eden förbannats, är Eden ett Eden ändå

Tänkte beskriva de senaste dygnen! Ilustrationen blir väldigt begränsad eftersom man måste varna folk att man kommer använda bilderna till bloggning, annars kan de bli ledsna. Så kan inte lägga ut närapå hälften av alla foton från helgen menmen. 

 
 
Gjorde skyltar om fika med jämställdhetsgruppen med Frida men något pucko tog ner dem
 
 
Fikade på India efter skolan, och min ingen sommar utan reggae -hemlis kom ut
 
 
Hade megamycket att plugga och det var att gå upp tidigt på lördagen för Cambridgeprovet,
så la mig tidigt på fredagen. Orkade inte ens se Star Wars. 
 
 
 
Var i stan nio och fick mitt foto taget, ett kuvert, och ett samtal på engelska. Alltså muntliga 
delen av CAE, done. Åt scones på cafe efteråt, och det var trevligt. 
 
 
Gick hem vid tolv ungefär, skrev och lämnade in två stora skolarbeten(!!!) med Isors hjälp såklart.
 
 
 
Blev bjuden till JochJ för att fira cambridgeprovet (och för att mamma inte var hemma) på fisk, kinakål, och svartrot. det var gött. Men godast var Popn' Fun glassen som bubblar i munnen.
 
 
Stalkade grannarna lite. Väljer att se de som en blivande karriär som privatdeckare, snarare än som läskigt.
 
 
 
Sminkade mig heelt otroligt mycket för att vara jag (lånade eyeliner) och det gick helt ok
 
 
Begav mig till 18årsfest som faktiskt var riktigt trevlig. 
Vet inte om det är jag som ändrats, eller andra som ändrats. Men jag pasar bättre med folk nuförtiden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är det fint väder och jag ska till J för att sitta i solen och plugga,
har löjligt mycket skolarbete just nu. Men sol och värme är den bästa motivationen nånsin.
Vi Hörs!

Längst upp på denna text stod ett namn

 

 

 

 

 

Jag tycker om hur jag blir nervös och rodnar när jag pratar med dig. Jag tycker om hur allt blir lite mer betydelsefullt när du är med. Jag tycker om hur du inte är rolig men jag skrattar ändå, för jag vill så gärna vara glad med dig. Jag tycker om hur du skrattar när jag inte är så himla rolig, för att du är snäll, eller för att du kanske tycker jag är rolig, ändå. Jag tycker bäst om hur lika och olika vi är. Inga skillnader, inga likheter. Mycket att hålla med om, mycket att diskutera och debattera. Jag tycker om hur mycket vi har att prata om, hur det aldrig kommer ta slut på samtalsämnen mellan oss. Hur vi kan prata om allt. Jag tycker om hur allmänbildad, väluppfostrad, och intellektuell du är, och hur intellektuellt allt är och har varit och blir - runtomkring dig. Jag tycker om hur du anstränger dig extra för att säga smarta saker när jag är nära.  Jag tycker om hur korkad jag känner mig bredvid dig. Jag tycker till och med om hur jag fattas ord när du tittar på mig. När du frågar mig något och jag bara inte kan finna svar, för jag har glömt hur man pratar, hur man skapar meningar av ord. Jag tycker om

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Varje sommar varje år

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
gissa året haha

du vinner i armbrytning men jag kommer alltid vara starkast

Jag är ledsen för dålig uppdatering just nu. Men allt som snurrar i mitt huvud är London. Antagninsbesked ska komma snart. HERREGUD tänk om jag inte får det. tänk om min framtid faller samman, shit. Men det är klart att brevet kommer, finns ju ingen anledning att inte göra det. ju. Klart jag kommit in. eller. FAN. förstår ni? ångestttt
 
Jag vet ju vad jag vill nu. Eller, jag har en mall för den närmaste framtiden som jag ska fylla. London nästa år, då ska jag plugga, ha det bäst, och jobba (tänker börja på något charity bara för erfarenhet och för att göra något, träffa nya människor). Sen ska jag hem, börja plugga, antagligen juridik (thass right i said it kommer nog ge med mig..). Ta studieuppehåll andra året för att söka med mitt cae till NSW university och läsa engelska två terminer. Komma tillbaka, plugga, leva Lunds studentliv, med nationer, vårbaler, spex, och allt vad det innebär. Sen termin 7-8 läser jag fördjupning nationalekonomi, och min praktik gör jag utomlands. 
 
Jaaa, detta är i alla fall en mall folk. Men vi får se, det är ju inte precis skrivet i sten, utan bara på en blogg. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0