Bite me.

 
 
Skolstarten var idag.
 
 

Jag jobbar på bilderna


Hej där

Hemma igen. 
Lyssnar på min underbara rock och ska snart in till stan för att luncha med mamma. 
Igår var jag i Malmö och träffade Linnéa, hon lagade en förträfflig fruktsallad, och vi skrattade åt hiphip hela dagen lång. 
Kvällen var det fezt med J och en massa studentpågar. Känns löljigt. Att vara både student, och egentligen inte. Att mummla lite försiktigt om vad man pluggar, och flyta runt lite filosofisk, när någon frågar vad ens mål i livet är. 
 
Nu ska jag dricka upp mitt te, gosa lite med Isor, och leta upp min kamera så jag kan uppdatera er. 
 
 
sålänge, instagrambilder
 
 
 
 
 
 
 

Just cut

Precis kommit hem. Från Uppsala och från stan.
 
Ska försöka ta en ball bild på mig i morgon, om jag hinner.
Har ångest av att skolan börjar igen, är bedövad, och lite kär. Those are my feelings just nu. Höh.
 
 
 
 

Om man tänker på det, är himlen alltid vacker


If I wasnt then why would I say I am

hej igen.
tänkte skriva ett inlägg till innan resan i morgon. 
Egentligen tittar jag på handboll. Men på låtsas sitter jag här, dricker cola, lyssnar på min fina Sexpistols skiva, och skriver. 
och ja, jag är nervös. Men inte inför att resa nånstans. Utan för, att när jag väl packat, ätit, sovit, duschat, och sitter på tåget, kommer jag inse. Inse att jag egentligen inte orkar. Att jag inte borde, och att min kropp skriker sommarlov. Som jag inte riktigt har haft än. Bara massa asroliga feta saker, ångest, och panik. Jag är otroligt rädd att jag inte ska palla. Att jag bara ska resignera och falla ihop.Ingen kraft.
Alltså, slappna inte av. Bli inte rastlös. Ta dig inte tid.Så känns det inte.
 
 
 
 
 
 
 
Men nej, nu drar jag om några timmar. 
Och ni får ha det bra, och höra av er på min (fortfarande relativt) nya mobil.
Är sämst på att avsluta såå

Välkommen till mitt liv

Det var så fint när jag gjorde slut, jag bjöd på middag med levande ljus för jag har ibland svårt att sända signaler om vad jag egentligen menar, det är sjukt. 
 
 
hej hej. Kom hem för några timmar sen, en läskig man ringde och frågade när min mamma brukar vara hemma. Jag sa jag vet inte, alltid och allt för sällan, och att man vet aldrig med henne.
Sen glömde jag nycklarna i låset, och pappa glömde låsa, när vi letade efter nycklarna til mamma. Vilken fucked familj, jag vill inte ens beskriva den.
Jag har i alla fall ingen halvbror, för min pappa skapade aldrig franchisefamiljer. 
 
I morgon vet jag inte, vet att jag ska till Uppsala snart. och att jag är nervös, för det är utom min kontroll. Ska flyta på min tunga luftmadrass, bland alldeles för mycket människor, över och under dem. Som alltid. 
 
men egentligen skiter jag i allt dethär, för det är så litet, så litet att det blir betydelselöst, och opropotionerligt betydelsefullt när det blåses upp.Och blåses ner. Ni borde se min elektriska luftmadrass, den blåses upp av kontakter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så hallå guys dethär är lite roligt

http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=hynPguJ6vtw&NR=1

RSS 2.0